Duofiets huren

Samen op de fiets, zodat iedereen eropuit kan

Als je niet meer goed durft te fietsen, als je niet meer kunt fietsen, maar wel nog heel graag eens op de fiets er op uit zou willen, is onze duofiets een ideaal middel. Je zit veilig op de driewieler, ook als je zelf geen kracht meer hebt om te trappen, kom je toch vooruit. Je kunt zelf een bestuurder mee nemen, je kunt ook gebruik maken van een van onze vrijwilligers die er een keer met jou op uit gaat. De fiets heeft elektrische aandrijving, dus ook de bestuurder heeft geen reuzenkracht nodig om toch goed vooruit te kunnen komen. Je kunt de fiets huren in Maarsbergen en bij ons in de buurt gaan fietsen. Woon je hier niet te ver vandaan, dan kunnen we de fiets komen brengen. Je mag hem ook op een aanhangwagentje mee nemen naar een andere plek in Nederland om te gaan fietsen, alles is mogelijk! Laat de wind weer door je haren waaien, geef je ogen de kost en geniet van het buiten zijn en van de beweging.

Rondje Maarsbergen

Op 1 december 2021 wordt de duofiets officieel opnieuw in gebruik genomen. Hij is dan geschikt voor iedereen, ook wanneer je geen kracht meer hebt in je benen, kun je meebewegen, goed voor de bloedsomloop en de spieren!

We zijn erg blij dat we, met hulp van de Dirk Kuyt Foundation, de Lions Maarn en Lokaal Sportakkoord de fiets hebben kunnen verbeteren. 

 

Vrijwillige bijdrage

Beste gebruiker van onze duofiets, 
We hopen dat u een fijne tijd hebt (gehad) op onze duofiets. En we hopen dat er nog heel veel fietstochtjes zullen volgen. Daarvoor is het natuurlijk nodig dat we deze fiets goed kunnen onderhouden, verzekeren en repareren. Alleen de lucht in de banden is gratis. Omdat wij niet goed weten wat de draagkracht is van de gebruikers van de fiets, vragen wij geen vast bedrag, maar een vrijwillige bijdrage naar draagkracht. Om een indicatie te geven: mensen die de fiets zonder vrijwilliger huren, betalen meestal rond de € 15 .
Graag ontvangen wij uw bijdrage per bank, op rekeningnummer NL77 INGB 0007 8681 47 ten name van Stichting Mee-r-doen in Maarsbergen.

Fietst u mee? 

De fiets staat in Maarsbergen, van daaruit kunt u gaan fietsen op de Utrechtse Heuvelrug, een mooi natuurgebied. 

Checklist voor leners

Klopt dat? Dan wensen wij u en uw mede-fietser veel plezier!
Neem contact met ons op om de duofiets te lenen, een vrijwilliger te vragen mee te fietsen, of om u aan te melden als vrijwilliger.

Telefoon/App: 06-4646 2816E-mail: info@mee-r-doen.nl 
Uw reservering is definitief zodra u onze bevestiging ontvangt.
Samen op de fiets Maarsbergen is mede mogelijk gemaakt door: De Gemeente Utrechtse Heuvelrug, Fonds Sluyterman van Loo, Provincie Utrecht/Kern met Pit, De Lions Maarn en de Dirk Kuyt Foundation. Samen op de fiets Maarsbergen is een initiatief van Stichting Mee-r-doen.
Stichting Mee-r-doen organiseert en ondersteunt activiteiten voor mensen die ouder, minder mobiel of wel eens eenzaam zijn. Wij brengen bewoners van de Utrechtse Heuvelrug bij elkaar. Samen genieten we van het leven en van elkaars gezelschap.